tag:blogger.com,1999:blog-3518635163633146702.post8262097014317978320..comments2022-09-29T12:21:55.632+02:00Comments on DIARI GASTRONÒMIC: El llobarro. La lloba del marDiari gastronómichttp://www.blogger.com/profile/16138072111151415882noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3518635163633146702.post-54647095963228624122011-04-04T23:39:13.942+02:002011-04-04T23:39:13.942+02:00La veritat es que la apreciació la desconec, tot d...La veritat es que la apreciació la desconec, tot dependra de l'alimentació però els valors del llobarro salvatge, tambe poden ser molt inexactes. Conclusió de segur que no varia gaire, només la part del greix que de segur conte en major quantitat el de piscifactoria, per definició degut al seu reduit espai de moviment, ei però això és de collita propia, sense contrastar.Diari gastronómichttps://www.blogger.com/profile/16138072111151415882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3518635163633146702.post-9875360105514199132011-04-04T17:29:28.747+02:002011-04-04T17:29:28.747+02:00He de dir que és un dels peixos que més m´agraden ...He de dir que és un dels peixos que més m´agraden i també que més m´agrada cuinar com molt be dius per la seva versatilitat, és molt interessant tot el que diu l´article i més encara coses que desconeixia com l´aportació calòrica del mateix, però tinc un dubte , si be és notable la diferència entre un llobarrro salvatge d´un de piscifactoria en quan a gust, creus que el de pisfifactoría és més Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.com