23 de set. 2013

Fòrum Gastronòmic i Hostelco de la mà

Dinàmica i participativa, la fira del Fòrum Gastronòmic es caracteritza per afavorir l'intercanvi d'informació entre els expositors i un públic especialitzat atret per un espectacular programa d'activitats ofertes pels millors cuiners del món. A més, disposen de l'Ateneu, un espai en el que poden realitzar presentacions, demostracions i tastos.
Aquest any, a més, l''acord assolit entre Fòrum Gastronòmic i Hostelcopermetrà crear una de les majors plataformes de la indústria gastronòmica gràcies a la complementarietat entre el sector de l'equipament de l'hostaleria i el de la gastronomia professional i augmentar les oportunitats de networking, negocis i difusió de totes les empreses participants.

Roser Torras. Directora del Congreso San Sebastián Gastronómika

Entrevista amb Roser Torras

«España se mantiene a un nivel muy alto, aunque huérfanos de Adriá»


«España se mantiene a un nivel muy alto, aunque huérfanos de Adriá»

Guerra de patents a la cuina

L'empresa catalana Taurus guanya la batalla contra Termomix. El seu robot de cuina Mycook no infringeix les patents de la firma alemana, tal i com especificava la demanda. També lluita pel seus invents Nespresso o Vileda. 

foton