11 de juny 2011

Reus Viu el Vi 2011 fomenta el vi i la música

El divendres 17 de juny obrirà portes la tercera edició de la Reus Viu el Vi, la Fira de les DO de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus. Un certamen que permet al visitant descobrir en un mateix espai, la Plaça de la Llibertat de la capital del Baix Camp, els millors vins que produeixen els cellers de casa nostra sota el paraigua de les DO Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Tarragona, Terra Alta i la DOQ Priorat.
Enguany també es repetirà el cicle musical paral•lel de la fira que va servir per tancar cadascuna de les jornades. Els Lax’n’busto seran al Parc de Sant Jordi el dissabte. I diumenge el grup de jazz The Street Soul Machine farà les delícies dels assistents a la mateixa plaça Llibertat. Però el cicle l’encetarà Joan Masdéu el divendres 17 a les Peixateries dins de l’operatiu REUS NON STOP SHOPPING.

Aquesta tercera edició del certamen -que fan possible la Cambra, l’Ajuntament de Reus i el Consorci Reus Vitalitat- comptarà amb la presència de més de cinquanta cellers.
Per participar de la fira els visitants hauran d’adquirir el pack de tast de la Reus Viu EL vI. Per 12 euros s’emportaran la copa, el “transport glass”, el catàleg del certamen i 5 tiquets per fer els tastos.



Més info:http://www.reusviuelvi.com/home

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE