25 de maig 2011

El cinquè Festival de les Nacions a Gipuzkoa

Es donaran cita dos grans restaurants temàtics, de Mèxic i Argentina on es degustaran els plats típics. El certamen se celebrarà en el pàrquing de Sant Martín des de matí fins al proper 19 de juny

Per cinquè any consecutiu la capital alabesa brindarà l'oportunitat a de Vitòria i visitants de tenir la sensació d'estar viatjant pel món sense sortir de la ciutat. El Festival de les Nacions s'instal·la matí en el pàrquing de Sant Martín per apropar als assistents la cultura de 50 països dels cinc continents.
Amb l'objectiu de «despertar l'alegria» entre el públic i que aquest l'hi «passi bé», fins al proper 19 de juny l'esdeveniment apostarà per la gastronomia internacional i els espectacles. Així, entre les novetats de la nova edició destaca la presència de dos grans restaurants temàtics, un de Mèxic i un altre d'Argentina, amb capacitat per a cent persones, on degustar els seus plats típics.
A més, totes les nacions representades oferiran tapes a 3 euros que es poden acompanyar amb més d'un centenar de cerveses del món, va venir, còctels o una variada selecció de cafès.
Així mateix, aquest any, el certamen col·laborarà amb l'Escola d'Hostaleria de Mendizorroza i durà a terme els dies 9 i 16 de juny tallers de cuina-fusió, en els quals els xefs Luis Ángel Plágaro i Asier *Urbina cuinaran les seves especialitats aportant un toc internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE