1 de juny 2011

El Museu Martim BCN organitzà menus mariners

El restaurant del Museu Marítim organitza menús temàtics amb peix i marisc amenitzats amb música en directe.

Tot i que està en ple centre de la ciutat, a la terrassa del Museu Marítim de Barcelona, a l'ombra de tarongers en fruit, només se senten les animades converses dels que disfruten de la Nit dels museus. Aquí hauria d'estar celebrant-se la primera de les nits temàtiques amb rerefons mariner organitzades pel projecte Norai, una iniciativa d'inserció laboral de persones en risc d'exclusió social, però la pluja ha obligat a canviar els plans.
El sopar serà a dins, al saló del local», explica als clients Fina Garcia, d'Impulsem, una de les entitats del Raval que formen part del projecte. El sopar, que costa 35 euros, està amenitzat amb música en directe. Avui la nit està dedicada a les closques i els cargols de mar, de punxa, musclos, navalles i petxines variades envaeixen les elegants taules.

Però, sens dubte, el toc més autèntic del local el posa Manuel, l'ostrer holandès, que es passeja per les taules guarnit amb un davantal amb tires de cuir, brandant a la mà el ganivet amb què obre les protagonistes de la vetllada.

Font : Periodico Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE