18 de març 2011

*Arbelaitz, premi Euskadi de Gastronomia 2010

José María *Arbelaitz, del restaurant *Miramón de Sant Sebastià, ha estat guardonat amb el premi Euskadi de Gastronomia 2010 al millor *restaurador
EFE

El Govern Basc concedeix anualment aquests premis per reconèixer la trajectòria d'els qui hagin sobresortit en l'àmbit gastronòmic i els corresponents a l'any 2010 han estat donats a conèixer a través d'una ordre de la consellera de Cultura, Blanca Urgell, que publica avui el Butlletí Oficial del País Basc.

El premi extraordinari de l'Acadèmia Basca de Gastronomia , entitat que proposa els guanyadors, ha recaigut en la Setmana Gastronòmica de Sant Sebastià.

A més, *Zigor Gutiérrez, del restaurant *Etxanobe de Bilbao, ha estat guardonat en la modalitat de millor director de sala; *EITB en l'apartat de millor labor divulgativa de la cultura gastronòmica i *Pintxoa 2011 en el de millor publicació del sector.

També la Fundació Valle Salat de *Añana (Àlaba) ha rebut el premi "José María Busca *Isusi", mentre que Ana María *Larrea, del restaurant *Arbolagaña de Bilbao, ha aconseguit el guardó "Manuel Pla *Gorostiza".

font : Diario Vasco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE