17 de març 2011

“I Mostra de Cuina Infantil” Excel·lent iniciativa


La Vila Joiosa celebra la seva “I Mostra de Cuina Infantil”
Els participants han de redactar una recepta senzilla utilitzant materials com a galetes, melmelades, fruites...i com no, amb xocolata
La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de La Vila Joiosa ha convocat un concurs de receptes de cuina perquè els alumnes del primer cicle d'Educació Primària (de 6 i 7 anys) de tots els centres educatius de la localitat siguin els protagonistes de la , que el dia 1 d'abril (divendres), amb motiu de la XI *Mostra de *Cuina Marinera de La Vila Joiosa, donarà a conèixer les receptes guanyadores.
“Els nens han de redactar l'elaboració d'una recepta senzilla en la qual no sigui necessari utilitzar el foc de la cuina utilitzant materials com a galetes, melmelades, fruites...i com no, amb xocolata, que és un dels productes més representatius de la Vila”, ha explicat María Milagros Cantó, regidora de l'àrea.
Els alumnes participants redactaran les seves receptes al costat d'un dibuix que representi el plat una vegada elaborat; cada centre farà una selecció de 10 treballs, entre els quals el departament d'Educació seleccionarà tres receptes que seran premiades amb jocs i lots educatius per als seus autors. El termini de presentació de receptes finalitza el proper 22 de març (dimarts).
María Milagros Cantó ha assenyalat que “es tracta d'una activitat escolar que pretén fomentar la cultura gastronòmica de la localitat i que s'ha organitzat per aquestes dates en honor a la *Mostra de *Cuina Marinera de la Vila, que és un esdeveniment gastronòmic i cultural que mobilitza a tots els sectors de la població, inclosos als més petits”.

font : http://www.radiobenidorm.es/noticias.php?ident=2838

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE