18 de març 2011

El Faro, cuina marinera a bon preu.


El Faro és un restaurant situat al “rovell” del port de Cambrils, al carrer de les peixateries, sens dubte és un clàssic de la cuina marinera.
Al entrar al restaurant sembla que el temps s’hagi aturat, les mateixes taules, el mateix ambient i tarannà d’aquells bars de poble pescador de fa trenta anys. Aquesta nostàlgia i ambient familiar és reforçat per el bon humor i un servei molt atent del Salva i el Gabriel, el propietari, els dos tenen la gentilesa de oferir-nos una conversa agradable amb algun acudit que altre.

A la cuina oficien als fogons l’Àngel i el Miquel, dos cuiners que tenen la mà trencada després de tants anys fent plats de cuina marinera, quasi podrien fer les paelles amb els ulls tancats.

El cap de setmana és ple a vesar, la veritat és que sembla que estem a tocar, taula amb taula, molt cassola vaja! Guanyarem en tranquil•litat si podem escapar-nos entre setmana. El Faro ens ofereix com a especialitats les mariscades, parrillades, “sarsuelas”, sèpia amb romesco, fideuas, arroços i suquets de Peix.

Hi ha una bona relació qualitat preu, tenint present que parlem de peix i en aquests casos les contes se’ns disparen de seguida.
Parlem de 13€ per una paella completa, el dinar ens pot sortir amb les postres i la beguda per uns 30 € per cap, d’aquests en queden pocs!

Restaurant El Faro
Sant Pere, 11 Cambrils
Telèfon: 977361073

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE