16 de març 2011

El lideratge punt important de la III Edició de "Dialogos de cocina"


Alguns dels millors experts del món en les seves disciplines recitant genials discursos, un públic format per professionals de gran prestigi amb ganes d'aprendre, un torn de participació on Quique *Dacosa pregunta al *biológo Pere *Puigdomènech sobre el tast *organoléptica o el filòsof Jose Antonio Marina es confessa productor de tomàquets… Uneixin tots aquests ingredients i obtindran un còctel anomenat Diàlegs de Cuina.

Dilluns va arrencat la tercera edició de Diàlegs de Cuina, un congrés de cuina diferent la filosofia de la qual radica que experts d'altres disciplines aportin coneixement a un públic format per professionals de la gastronomia.

Sota el lema “lideratge, motivació i creixement personal”, la primera jornada ha començat amb la inauguració institucional, que ha comptat amb la presència de *Odón Elorza, alcalde de Sant Sebastià; Carlos Ruiz, Kutxa; *Markel Olano, diputat general de Guipúscoa; Manu *Salinero, *vicecoordinador polític del Govern Basc; Andoni Luis *Aduriz, ideòleg del congrés; i Pedro *Subijana, president d'Euro-toquis, associació organitzadora de Diàlegs de Cuina al costat del *Basque *Culinary *Center.

Mario Alonso Puig, cirurgià, professor i consultor, ha estat el primer ponent del dia, realitzant una veritable classe d'oratòria amb un discurs que ha seduït al públic. S'ha centrat en el lideratge, definint-ho com “la metàfora de creuar el llindar”, per la qual cosa és necessari “abandonar la zona de confort social on viu el precís i normal”. Com evitem el dolor que produeix el canvi?, “el cervell obre les finestres de la creativitat i la intel·ligència”.

A continuació ha estat el torn de *Azucena Vega, una de les *coachers més importants d'Espanya, la ponència de les quals estava titulada com a “Equips: de l'un a l'infinit. Més enllà de l'individualisme i el conflicte”. Ha defensat la hipòtesi que “tots som una intersecció d'equips, la baula entre un i infinit, entre la persona i la humanitat”, afegint que “transcendit l'individualisme i el conflicte, hem d'apostar per una revolució pacífica d'un futur esperançador”. Finalment, ha destacat a la comunicació, la coherència i la confiança com els principals valors d'un bon equip.
font 7 canibales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE