16 de març 2011

Es presenta el club de producte “Saborea España” davant el sector turístic cambrilenc



Saborea España
és una iniciativa que engloba un conjunt de destinacions espanyoles, la Federació Espanyola d’Hostaleria i les associacions de cuiners Euro-Toques y Facyre amb l’objectiu principal de potenciar i promocionar propostes integrals de turisme gastronòmic. Cambrils ha estat un dels principals impulsors d’aquest projecte que ahir es va presentar davant el sector local al Club Nàutic Cambrils. L’acte va anar a càrrec de Teresa Pallarès, subdelegada del Govern; Robert Benaiges, alcalde de Cambrils; Ana López, regidora de Turisme de Cambrils; Lluís Pujol, gerent de la divisió “Destinacions” de Saborea España, i David Izquierdo, gerent de la divisó “Empreses” de Saborea España.

Lluís Pujol va detallar els objectius de la plataforma, que es poden resumir en dos: la voluntat de crear demanda i la de diferenciar-se d’altres destinacions que no poden utilitzar la gastronomia com a recurs turístic. En aquest sentit va explicar que, segons les estadístiques, de totes les persones que visiten l’Estat espanyol, sis milions ho fan per la seva gastronomia.

Qualitat i excel·lència

L’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, i la regidora de Turisme, Ana López, van enfocar les seves intervencions en destacar la qualitat i l’excel·lència de l’oferta local, tant dels productes com del sector de la restauració i el fet que Saborea España permetrà posar en valors aquestes qualitats. Per la seva banda, Teresa Pallarès, subdelegada del govern, va destacar que el prestigi gastronòmic de Cambrils no és fruit de la casualitat ni de la sort sinó més aviat perquè hi ha un mercat agroalimentari, uns cuiners, uns restauradors i una administració que han sabut treballar plegats, amb un objectius clars i de manera ordenada. I, precisament, aquesta xarxa afavorirà la creació de sinèrgies per a la promoció gastronòmica.

Entre un dels primers passos a tirar endavant és la creació d'una plataforma a internet, que estarà activa abans de l'estiu, amb propostes turístiques concretes relacionades amb la gastronomia de cadascuna de els destinacions que formen part de Saborea España.

font : http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=10859

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE