8 d’abr. 2011

Exporten la cuina d’elit feta amb calçots fins als fogons d’Itàlia

El cuiner Àngel Solé hi donarà a conèixer una gelatina feta amb liquat de calçot i pols de romesco, una altre manera de tastar la calçotada

El calçot està adquirint volada entre els productes utilitzats a la cuina de disseny. El cuiner Àngel Solé s’ha especialitzat durant els darrers anys a treure’n el màxim rendiment i aquests dies és a Roma per divulgar la cuina d’elit que es pot fer amb aquesta ceba dolça amb IGP de Valls, però també per donar a conèixer als romans què és i com es menja la típica calçotada de la capital de l’Alt Camp.

El producte estrella, però, de la seva presentació són els glaçons fets amb gelatina de calçot i pols de romesco. «Ben bé el consumidor té la sensació que s’està menjant una calçotada. Encara que es fa des d’una perspectiva diferent» assenyalava Solé. De fet, aquests glaçons de calçot són la nova producció que ha fet enguany i què ha incorporat a la ja gamma de plats que confegeix apostant per la utilització de la ceba vallenca com a un dels ingredients més destacats.

font: Diari Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE