6 d’abr. 2011

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.
El primer d'aquest cicle serà Sr. Francesc Prat, Cap de cuina i propietari del Restaurant Mas Concas de l’Escala i membre del prestigiós col·lectiu gastronòmic “Les Toques Blanques” del Rosselló, que dirigirà durant un matí l’aula pràctica de la cuina d’aplicació.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.

font: 9 diari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE