6 d’abr. 2011

Paco Morales ganador del VI Campionat d'Espanya de Joves Cuiners

Ahir finalitzar el XVII Congrés Nacional de la Cuina d'Autor de Vitòria i amb ell el , un dels premis més emblemàtics pel que fa concursos de cuina que se celebren en aquest país amb noms tant notables com d'Andoni Luis *Aduriz, David de Jorge, Joan Roca, Sergi Arola o Mikel Olazabalaga.

El guanyador d'aquesta edició ha estat Paco Morales, de l'Hotel Ferrero de Bocairent (València), que encara que ja porta una llarga carrera en el sector encara pot ser considerat com un dels joves valors de la cuina espanyola. El segon premi ha recaigut en Ricardo González *Sotres, del restaurant asturià El Retir (Llanes), mentre que el Jaime Teixidor, de Casa Fusté (Barcelona) i excuiner de *Libentia, ha estat el tercer classificat.

Amb una cuina “moderna, fresca i de compromís amb el terreny, molt naturalista”, segons paraules del propi guanyador, l'alumne més avantatjat de Aduriz va conquistar al jurat amb un menú format per tres plats (Ostra al natural, Pèsols tendres i Royal d'api) i unes postres (Llet fumada).

font: 7 canibales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE