8 d’abr. 2011

Gran Gala per la Gastronomía Francesa com a Patrimoni Intangible de la Humanitat

Frància sempre ha tingut en la gastronomia un dels exponents més clars del seu savoir faire i dels seus atractius turístics inqüestionables. Ara que la seva exquisida cuina ha estat reconeguda com un dels Béns Patrimoni Intangible de la Humanitat de la Unesco, les prestigioses associacions Relais & Châteaux i Grans Tables du Monde han organitzat un sopar molt especial per celebrar-ho. Què millor manera.

60 xefs internacionals, 72 maîtres d'hotel, 22 sumilleres, 5.300 copes, més de 200 ampolles de Champagne, 310 ampolles de vi i fins a 8.000 flors han estat necessaris per preparar aquest magnífic sopar de gal·la la protagonista de la qual no ha estat una altra que la pròpia gastronomia francesa.
Organitzada per iniciativa de l'espanyol Jaume Tàpies, president de Relais & Châteaux, i Marc Haeberlin, president de Grans Tables du Monde, i sota l'auspici de Nicolas Sarkozy, aquest exclusiu sopar s'ha celebrat en un marc incomparable, el Palau de Versalles.

650 privilegiats convidats van poder gaudir no només del sopar, servida en la Gallería de les Batalles, sinó també d'una visita privada a la cèlebre residència dels monarques francesos. Van acudir personalitats del món de la gastronomia i la restauració, de la política i de les arts plàstiques, com Carole Bouquet, el ministre francès Fréderic Lefebvre i el president de Moët Hennesy, Christophe Navarre.
font : EL Eoonomista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE