11 d’abr. 2011

500 persones passen per l'Emporda a Taula

Gairebé 500 persones han assistit a les jornades de cuina en directe que s’han celebrat a L’Empordà a taula durant els mesos de març i abril, i que han comptat amb la col•laboració de 13 restaurants altempordanesos, vinculats al col•lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa va acabar el dissabte passat amb les demostracions de Susi Fabregó i José Gurillo, cuiners del restaurant La Vela i l’Hotel Montecarlo, respectivament.

Al llarg de les sis sessions de cuina en viu el públic s’ha mostrat molt interessat en la cuina empordanesa i en els aliments de proximitat. Amb aquestes sessions al celler Empordàlia de Vilajuïga s’ha convertit en un espai de creació on el públic ha après gastronomia, s’han intercanviat tècniques culinàries i s’han difós receptes que combinen la tradició ancestral amb la modernitat més gourmet.

Amb la iniciativa L'Empordà a Taula, es pretén promoure el consum i el gaudi de producte de proximitat com a eines que poden contribuir a aconseguir un major equilibri entre productors i consumidors, a més de millorar la qualitat de l'alimentació.

font: jornal.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE