14 d’abr. 2011

La IGP Llonganissa de Vic entrega els seus premis anuals

La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Llonganissa de Vic entregarà demà divendres els seus premis anuals en un acte que farà a les 19:00 hores a la capital d’Osona, a la sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre. Aquests premis són la Llonganissa d’Or, que des de l’any 2006 es concedeix en reconeixement de la tasca realitzada per algun personatge en la defensa dels valors gastronòmics i ètics del nostre país; i el guardó corresponent al Primer Concurs de Tapes amb Llonganissa de Vic, que s’ha realitzat entre alumnes de l’Escola d’Hosteleria d’Osona.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) col•labora den l’organització de l’acte mitjançant Prodeca. El seu director, Ferran Bienert, estarà present en l’entrega de guardons, que es van instituir amb la finalitat de promocionar aquesta IGP..

L’empresa cervesera DAMM, personificada en Enric Crous, rebrà aquesta any el principal premi, la Llonganissa d’Or, per ser una entitat implicada en diversos projectes socials i haver contribuït a la valorització del món de la gastronomia del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE