14 d’abr. 2011

Touroperadors russos visiten interessen per gastronomia de Cambrils

Des del passat dilluns 11 d'abril i fins demà divendres, un grup de touroperadors i de periodistes russos, estan realitzant un tour per la nostra zona per tal de conèixer de primera mà la seva gastronomia, de la mà de l'Agència Catalana de Turisme.

Aquest grup de persones –professionals especialitzats en gastronomia i en temes culinaris– van gaudir el passat dilluns d'una visita pel port de Cambrils, seguint les explicacions del vicepresident de la Confraria de Pescadors, Alexis Domènech. Després de la visita, van anar a sopar al restaurant Macarrilla de Cambrils, on també van poder visitar la seva cuina. Des de Turisme de Cambrils també se'ls hi va fer entrega d'un llibre de gastronomia cambrilenca i informació relacionada amb Cambrils.

Sobre aquest tipus de visita, la regidora de Turisme –Ana López– va manifestar que, "enguany s'espera que el 60% del turista provinent de l'Europa de l'est esculli la Costa Daurada com a destinació turística. Per tant, continuarem confiant en aquest tipus d'accions promocionals in situ, esperant que els fruits d'aquestes trobades siguin profitoses"

font: Revista Cambrils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE