15 d’abr. 2011

Celebrats els Premis de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia

Can Jubany va recollir el passat dijous al vespre el Premi al Restaurant de l’Any 2010, un dels Premis Nacionals de Gastronomia que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, en un acte que s’ha fet a l’antiga fàbrica Damm de Barcelona.

Nandu Jubany ha recollit el premi, que segons l’Acadèmia reconeix “la seva perseverança, voluntat de millora constant i la seva generositat i amplitud de caràcter”. L’entitat ha destacat “la solidesa basada en les tradicions i una forma especial d’acollir al client, humil, amistosa i pròxima”. També ha considerat que Can Jubany ha estat “un restaurant fidel a les conviccions culinàries d’en Nandu, i ha viscut amb discreció el seu creixement com a empresa”.

L'Acadèmia també otorgà premià a Dani Lechuga com a millor cuiner jove i Anna Bellsolà com a millor professional. Per una altra, Francesc Fortí, d'El Racó d'en Binu, d'Argentona, ha estat distingit, juntament amb els altres premiats, per la seva aportació al món de la cuina durant el 2010 amb el Premi Especial de l'Acadèmia de la mà del president Artur Mas.

A més, Cristina Jolonch, redactora de 'La Vanguardia' i el periodista i gastrònom, Jordi Estadella, a títol pòstum, han estat guardonats amb el Premi a la Tasca de Divulgació. Abans del lliurament de premis s'ha aprofitat l'ocasió per rendir homenatge al prestigiós cuiner recentment desaparegut Santi Santamaria.

font : Vilaweb i ruralcat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE