11 d’abr. 2011

Marcos Zaragoza guanyador del SpainSkills 2011 de pastisseria

El passat 9 d'abril es va celebrar a Madrid una nova edició del certamen SpainSkills, que organitza el Ministeri d'Educació per premiar als millors alumnes en diferents especialitats de Formació Professional, entre elles pastisseria, cuina o servei de sala. En l'apartat pastisser es va fer amb la victòria Marcos Zaragoza, alumne de l'Institut Costa Flor del taronger, l'escola d'hostaleria del Grau de Castelló.

Gràcies a aquesta victòria, aquest alumne representarà a Espanya en el prestigiós mundial WorldSkills, alguna cosa així com les olimpíades dels oficis, que se celebrarà a Londres entre els dies 5 i 8 d'octubre. A més, cal remarcar que aquest institut de Castelló també va aconseguir que el seu candidat en l'apartat de cuina, Luis Gargallo, es fes amb la victòria en aquest apartat.

En aquesta ocasió l'eliminatòria pastissera va comptar amb sis representants. La segona posició la hi va portar el candidat de Ceuta Jesús Hipòlit, mentre que la tercera posició va recaure ex aequo en el gallec Juan Ramón Tocino i en el madrileny Iván Pérez.

font: pasteleria.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE