14 d’abr. 2011

Restaurant Fonoll, la fonda del monestir de Poblet

En plena ruta dels Cisters és troba l’Hostal Fonoll, una masia catalana construïda al 1600 i que des de fa uns 150 anys dona de menjar al peregrí que visita el Monestir de Poblet.

Set generacions dels “Fonolls” avalen una cuina de qualitat i de tradició. Al viatger se li ofereix un menú per 15€ entre setmana i de 18€ elcap de setmana, amb beguda i cafè inclosos. També s’ofereix el menú “calçotada” per a l’època.

Els plats son de la terra, com a primers trobem canelons de carn o d’espinacs, espinacs saltejats, cargols amb allioli o amanida. De segons pollastre farcit, botifarra a la graella, bacallà glasejat o bistec. I de postres, els “classics” flams, crema catalana, músic, el submarí (suc de taronja amb gelat de vainilla i licor ) o lioneses.

El servei més que correcte, dues noies molt amables porten el saló. La decoració és rústica, trencada per uns tons ataronjats a les parets.

Els vins servits al menú són acceptables, tot i la prolifera zona vinicola on és troba. Podem gaudir de la terrasseta per fer el cafè al “solet”, mentre contemplem el monestir.
Restaurant Hostal Fonoll
P/Ramon Berenguer IV n.2 Poblet
Tel: 977 870 333
Reserves:restauranthostalfonoll@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE