14 d’abr. 2011

Esc celebra el XIII Campionat d'Espanya de Joves cuiners dintre del XXV Saló de Gourmets

Un dels actes que ha posat punt i final al XXV Saló de Gourmets és el XIII Campionat d'Espanya de Cuiners/Joves Restauradores/Grup Gourmets.

En aquest el jurat va atorgar el títol de Millor Cuiner d'Espanya, (dotat amb 6.000 € i trofeu), a Evarist Miralles, del Restaurant La Finca. Elx, representant de la Comunitat Valenciana. Miralles serà el professional que defensarà els colors patrios en el Bocuse d’Or-Europa 2012, pas previ per el Campeonato Mundial de Cuina Bocuse d’Or 2013.

El segon classificat (4.500 € i trofeu), va anar Javier Gómez Torre, del Parador de la Granja de Sant Ildefons. Segòvia, representant a Castella i Lleó.
I el tercer premi (3.00 € i trofeu), va viatjar a Galícia, de la mà de Marco Varela Freds, de l'Hotel Palacio de Sober, Lugo.

Premi al Millor Ajudant: David Biscaí, de la Comunitat Valenciana.
Premi al Plat de Carn més Original: Francisco Heras, del Principat d'Astúries.
Premi al Plat de Peix més original: Mario *Moñivas, de la Comunitat de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE