11 d’abr. 2011

Foro "Gastronomía, ciencia y sociedad" en la Universitat la Laguna

La Universitat de la Llacuna (ULL) celebrarà entre el dimecres i el divendres un dels seus Fòrums Universitat i Societat, que en aquesta ocasió es denomina 'Cuinar-te. Gastronomia, ciència i societat' i abordarà el món de la restauració i la cuina com a recurs turístic i camp per a la investigació científica.

L'esdeveniment, que ha comptat amb el suport organitzatiu de la consultoria Tecno-i, consta de diverses xerrades i taules rodones que es desenvoluparan en l'antic convent de Santo Domingo de la Llacuna, i diverses activitats paral·leles en diversos punts de la mateixa ciutat.

L'esdeveniment va ser presentat aquest dilluns en una roda de premsa a la qual van assistir la vicerectora de Relacions Universitat i Societat de la ULL, Nélida Rancel; i els dos directors del fòrum: el professor del Departament d'Economia i Adreça d'empreses de la ULL Eduardo Parra i l'administrador de Tecno-i, Francisco Almeida.

L'entrada a totes les activitats d'aquest esdeveniment serà lliure i gratuïta sempre que l'aforament de la sala ho permeti, però aquelles persones que estiguin interessades a obtenir un certificat d'assistència o convalidar el fòrum com a crèdits de lliure elecció haurà de realitzar una inscripció. Tota la informació sobre el procés de matrícula, així com el programa competeixo d'activitats, pot consultar-se en la web www.forococinarte.com

Font: EFE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE