22 de març 2011

Ángel Layos i Jose Luis Alonso guanyen el Premi Vila Viniteca


El Casino de Madrid va celebrar ahir el 4º Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles en el qual van participar 120 duos, entre els quals es trobaven tant apassionats del món del vi com els millors sumilleres d'Espanya. El premi, impulsat per Quim Vila, un dels experts més reconeguts al món del vi, es va presentar com un format classificatori.

Es tracta d'un concurs inèdit, tant per la seva dotació econòmica (el primer premi és de 15.000 euros i 3.000? en productes *Riedel), com per la modalitat de parelles, ja que aquest sistema obliga als concursants a consensuar la decisió entre ells.
Es cataren 7 vins: 2 blancs, 3 negres i 2 vins especials, les deu parelles van haver de descobrir, novament, país, zona, denominació d'origen, varietats de raïm, anyada, elaborador i marca d'altres set vins diferents.

Després d'una disputada final, es van anunciar els guanyadors del 4º Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles; els triumfadors van ser Ángel Layos, de Viatgers del vi i Jose Luis Alonso, de Distribucions Navarro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE