24 de març 2011

Gastronomia on line


S'ha celebrat per primera vegada en Donostia, a l'hora al costat de Gasteiz i Bilbao i de manera sincronitzada i connectada, 'Feis-food', un esdeveniment 'networking' amb epicentre en Facebook i amb importants famosos.

Aquest esdeveniment, que va arribar precedit per l'èxit dels seus dues primeres edicions a Bilbao, s'adapta en cada lloc a les seves característiques, i en aquest cas la cuina. Es va comptar amb la inestimable ajuda i aportació del cuiner i estrella Michelin, Fernando Canales, del restaurant Etxanobe i el seu equip de R+D+I, fusionant Networking + menjar = Feis-food.

La convocatòria va congregar a diversos famosos des de diferents punts, que coordinats via 'streaming', va explicar en Donostia amb la companyia d'Andoni Agirregomezkorta, presentador de 'Vaya Semanita', que va ajudar al cuiner Javier Izarra, de l'equip de Canales a elaborar el plat 'pollastre del segle XXI'.
El plat va començar en Gasteiz, on el duo format per Paul Ibarra (xef de Etxanobe R+D) i Mikel Quadra (exjugador del Baskonia), marinaren el pollastre en oli, pimentón i comin, i després ho va coure en nitrogen líquid. Tot seguit, en Donostia, el duo format per Javier Izarra i Andoni Aguirregomezkorta, va acabar a bufador l'au marinada i nitrogenada i, finalment a Bilbao, el duo compost per Mikel Població (xef de Etxanobe R+D) i Fortis Katsikaris (entrenador del Bizkaia Basket) va preparar les 'esferificaciones d'arròs', que són com a bombes que exploten en la boca.

Font : Diario Vasco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE