23 de març 2011

Mundial de les Arts Dolces 2012

El Mundial de les Arts Dolces és una de les noves competicions pastisseres que més prestigi estan adquirint. La particularitat d'aquest concurs internacional és que enfronta a diferents equips mixts, això és, formats per un pastisser i una pastissera. Ara comença a perfilar-se el que serà la tercera edició del certamen, que se celebrarà en el marc de la fira Europain, del 3 al 6 de març de 2012.

Donada la complexitat del concurs, són varis els països que ja estan treballant intensament per obtenir un bon resultat. És el cas, per exemple, de Japó, que ja ha celebrat la seva eliminatòria nacional amb 24 professionals (12 parelles) disputant-se el buit en el Mundial. Finalment, es va seleccionar a l'equip format per Masaki Okazaki i Reiko Imo. També es realitzarà una eliminatòria prèvia a França, prevista per al proper mes de setembre, mentre que per part espanyola tot està encara per decidir.

Segons es concreta en el reglament del concurs, disponible en la nostra web www.pasteleria.com, cada equip haurà de realitzar amb un tema lliure tres peces artístiques (pastillaje, sucre i xocolata), tres pastes fresques (tartaleta, pasta choux i una lliure), tres pastissos individuals (un de xocolata, un de festuc i un de fruita), tres bombons (una ganache de fruita, un *praliné i un de lliure) i unes postres en plat. Tot això en 20 hores de treball.

font :http://www.pasteleria.com/noticias/view/pistoletazo-de-salida-para-el-mundial-de-las-artes-dulces-2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE