22 de març 2011

La gastronomia espanyola vol fer-se un lloc a la xarxa

La gastronomia espanyola està en campanya. El ministeri d'Indústria presenta aquesta setmana a Nova York , el foodsfromspain.com compendio culinari més complet en anglès.
La imatge de l'economia espanyola no travessa el millor moment als mercats mundials. Però no succeeix el mateix amb la seva gastronomia, que cada vegada té més fans anés de les fronteres nacionals. A poc a poc, es van introduint productes made in Spain en el supermercat estranger comú. Ho fan a una velocitat molt lenta, i el Govern, conscient d'aquesta situació, ha decidit donar una empenta a la cuina més autèntica perquè arribi a qualsevol cantonada del planeta.

Almenys, per Internet. L'Executiu presentarà aquesta setmana oficialment la web Foodsfromspain.com, el major compendi culinari oficial en anglès que existeix al món cibernètic, realitzat per professionals del sector de tots els àmbits.

La iniciativa ha estat el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, a través de l'Institut Español de Comerç Exterior (Icex). I serà el titular d'Indústria, Miguel Sebastián, qui, segons ha pogut saber EXPANSIÓ, presentarà la web a Nova York, on estarà avui i matí amb una nodrida agenda que inclou un acte amb el cuiner Ferran Adrià.


font : Expansión

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE