28 de març 2011

Artur Mas insta a promocionar Catalunya a través de l'Espai del Peix.


El president de la Generalitat, Artur Mas, va dir dissabte que l’Espai del Peix serà un bon argument per donar a conèixer Catalunya, els seus productes i la seva gastronomia. Mas va presidir l’acte d’inauguració d’aquest equipament, que durant tot el cap de setmana ha fet portes obertes per tal que la ciutadania el pugui conèixer. L'acte d'inauguració va aplegar una gran quantitat de públic, bàsicament representants d'entitats i associacions cíviques.

Artur Mas va visitar l'Espai del Peix, on va rebre explicacions sobre el funcionament d'aquest equipament que divulgarà la cultura del peix fresc de la costa. A l'hora dels parlaments, Artur Mas va apostar per posicionar Catalunya internacionalment, amb la difusió dels seus productes.

Acabat l'acte d'inauguració, dissabte a la tarda i diumenge al matí l'Espai del Peix va fer jornada de portes obertes. Hi van passar un miler de ciutadans. Dissabte també es va inaugurar l'extensió flotant del Museu de la Pesca de Palamós. Es tracta de les rehabilitades embarcacions pesqueres 'Estrella polar' i 'Gacela'. Durant aquests dos dies les han visitat, també en règim de portes obertes, unes 200 persones.

Font: Radio Palamós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE