31 de març 2011

l'Escola Universitària de la Gastronomia i el Mar a l'Atmetlla de Mar

L'ajuntament de L'Ametlla de Mar (Tarragona) espera que l'Escola Universitària de la Gastronomia i el Mar, de formació i R+D+I lligada al mar, estigui operativa en el curs 2012-13, informen fonts municipals.

Aquest projecte, expliquen aquestes fonts, situarà al municipi en el mapa global en formació, investigació, desenvolupament i innovació vinculada a la gastronomia lligada als productes del mar.

La iniciativa pretén recolzar a l'hostaleria, el turisme i la pesca, molt vinculats a L'Ametlla de Mar, i compta amb el suport de la Generalitat, de la URV i de la UPC.

D'altra banda, s'ha buscat la complicitat del sector de l'hostaleria i per això s'han sumat al projecte els cuiners Sergi Arola, Juan Roca, Ramon Freixa i Paco Roncero, a més de la Fundació Alícia, dedicada a l'alimentació i la ciència, el consell de la qual assessor presideix Ferran Adrià.

Ademas de formar restauradores i experts en gestió gastronòmica, la seva un altre objectiu és posar en valor les moltes espècies de peix de L'Ametlla.

La intenció del consistori és que l'Escola se situï en l'actual centre de rehabilitació provisional i que obri les seves portes en el curs 2012-2013.

font: EFE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE