31 de març 2011

la Barceloneta reivindica el seu peix

El col·lectiu Barceloneta Cuina continua donant passos cap a endavant. Els últims han estat incorporar a un nou membre, en aquest cas el restaurant Ca la Nuri Platja, i signar un conveni amb l'Organització d'Armadors i Pescadors de Catalunya per asseure les bases de futures col·laboracions entre tots dos. Les accions conjuntes tenen per objectiu promocionar el producte de proximitat i en concret tot el peix de la llotja de Barcelona.

En l'ànim del conveni està la creació de la denominada Setmana de l'Escamarlà com una celebració que s'erigeixi en referència gastronòmica de la ciutat a partir del mes d'abril de 2012.

Aquest nou conveni permet avançar en la projecció de noves iniciatives amb les quals reforçar els vincles entre les parts. D'aquesta forma, està previst participar a les properes festes de la Mercè mitjançant una zona de degustació i informació del producte de la llotja de Barcelona, així com emprendre activitats al costat de l'Escola de Salut de la Barceloneta per conscienciar sobre les propietats de la dieta mediterrània, que confirmen tots els establiments del col·lectiu.
font : El Mundo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE