30 de març 2011

Presentació del programa Alimentació Mediterrania a Cambrils


El proper dimecres 6 d’abril es presentarà el programa Alimentació Mediterrània (AMED)a Cambrils. Amb aquestes sigles es podra identificar als establiments promotors de l’Alimentació Mediterrània.

Aquest programa te com objectius el mantenir i fomentar l'alimentació mediterrània en l'àmbit de la restauració col∙lectiva. Axí com acreditar i identificar aquells establiments que reuneixin unes característiques concretes, vinculades al model d'alimentació mediterrània, per tal que els clients puguin menjar saludablement fora de casa.

El projecte del Departament de Salut de la Generalitat es basa en tres premisses: L'alimentació i l'activitat física influeixen sobre la salut de les persones.
El patró d'alimentació de la Mediterrània es considera una proposta d'alimentació molt saludable.
El sector de la restauració és cada cop més important en el model d'alimentació actual.

L'acte que es celebrarà al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils, comptarà amb l’assistència del Sr. Antoni Plasència, director general de Salut Pública, i amb una conferència sobre Dieta Mediterrània a càrrec de la Sra. Gemma Salvador, dietista nutricionista de la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut.

Aquesta iniciativa és una de les diverses activitats presentades a la Setmana de la Salut que es durà a terme a Cambrils del 31 de març al 9 d’abril.

font:http://www.amed.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE