28 de març 2011

La gastronomia Saragossana a la Xarxa











Una mica més de 80 restaurants de la ciutat de Saragossa participen a Saragossa Gastronòmica, un esdeveniment que es desenvoluparà entre el 28 de març i el 3 d'abril i que busca la promoció de la ciutat a través de la seva oferta culinària. La iniciativa, que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Saragossa, té un pressupost d'al voltant de 90.000 euros.

La regidor de Turisme i Foment de l'Ajuntament de Saragossa, Elena *Allué, ha explicat que els objectius d'aquest esdeveniment són “emfatitzar la qualitat del patrimoni gastronòmic local com a eina de dinamització del turisme ciutadà, promocionar la gastronomia saragossana a nivell nacional i crear nous esdeveniments gastronòmics que donin continuïtat als ja existents”.

Allué ha qualificat com “un luxe de setmana” el conjunt d'esdeveniments que es duran a terme durant una setmana en la qual “es va a engalanar Saragossa perquè quedi clara l'aposta de la ciutat per la seva gastronomia i restauració”.

El president de *Horeca, José Luis Izuel, ha detallat en què consisteix aquesta iniciativa, que passa per l'oferta dels restaurants participants d'un menú al preu de 25 euros sense incloure la beguda. Així mateix, en diversos punts de la ciutat es van a oferir activitats paral·leles com a exposicions o tallers de cuina.

Aquest esdeveniment neix com a continuació del Festival Gastronòmic que en els dos anys anteriors s'ha celebrat a l'Auditori de Saragossa. En la seva tercera edició canvia de format i busca convertir-se en una setmana festiva entorn de la gastronomia que, amb vocació de continuïtat, tindrà lloc al començament de la primavera.

font : Argaon Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE