28 de març 2011

Presentació de la Guia Parc a taula 2011






















El diputat d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, ha presentat aquest migdia a Barcelona la Guia Parc a taula 2011, un recull dels 145 restaurants, cellers, establiments, elaboradors i productors que enguany participen en el Parc a taula, un programa de desenvolupament econòmic als parcs naturals de la província de Barcelona.

Mayoral, ha estat acompanyat pel president de Depana, Joan Cuyàs, i de tres membres adherits al programa, que han explicat la seva experiència i expectatives de futur.

La publicació té per objectiu posar en comú i donar a conèixer tots aquells agents que, des de fa anys, potencien i difonen els productes alimentaris locals i de qualitat per afavorir el desenvolupament econòmic sostenible, la biodiversitat i el reforç de la identitat local. En aquesta edició 2011 hi ha 145 participants (21 més que en l'edició anterior), dels quals 6 són allotjaments, 36 restaurants, 26 cellers i 77 establiments, elaboradors i productors dels cinc parcs que participen al programa el Parc a taula: Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el Parc de la Serralada Litoral.

font: Diputracio Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE