12 d’abr. 2011

X Certamen Nacional de Gastronomía

S'ha donat el tret de sortida al X Certamen Nacional de Gastronomía organitzat per la Federació de cuiners i pastissers d'Espanya FACYRE.

El Certamen Nacional de Gastronomia ha pres aquest any per primera vegada en aquesta desena edició el nom de Salvador Gallego, fundador i president de FACYRE, entitat professional amb seu a Madrid i adscrita a la World Association of Cooks Societies (WACS), Federació Mundial d'Associacions de Cuiners.

Les sessions del concurs es desenvolupen en les instal·lacions de l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme de Madrid, a la Casa de Camp. Intervenen els representants federats de diferents punts d'Espanya amb menys de 40 anys. Aquests participants, han de realitzar dos plats l'ingredient bàsic dels quals en l'elaboració de cadascun d'ells és el bacallà Lofoten sec i fresc, i el be ibèric, concretament el "magret de agnei ibèric de pastors", una carn que resulta diferent a les carns de be que es comercialitzen habitualment i que està al mercat des de fa molt poc temps.

2 comentaris:

TRANSLATE