19 de març 2011
Diàlegs sobre Gastronomia i Nutrició a Madrid
El proper dimarts 22 de març tindrà lloc "Dialogos sobre Gastronomia i Nutrición" a l'Universitat CEU San Pablo. Unes ponéncies dirigides a professionals de ciències de la salut i de l'hostaleria i gastronomia. Encara que esta obert a aquells interessats en aquesta temàtica, agents socials, educadors, associacions de consumidors, associacions de mestresses de casa.
En el Campus de Monclo s'oferiran taules redones amb noms tant destacats com Rafael Ansón Oliart (Real Academia Española de Gastronomía) "La Gastronomía Española en el siglo XXI", Gregorio Varela Moreiras (Universidad CEU San Pablo/Fundación Española de la Nutrición, FEN) "¿Existe la Gastronomía saludable?",Cristino Alvarez (Gastrónomo y escritor) "Gastroarqueología" o Txaber Allué Martí (Blogger)"Gastronomia 2.0".del , . Càtedra Tomas Pascual Sanz-Universitat Sant Pablo *CEU.
L'assistència és gratuïta és gratuït prèvia inscripció en el correu electrònic:
t.partearroyo@ceu.es (Teresa *Partearroyo *Cediel)
Assumpte: sol·licitud inscripció Jornada 22 Març. Places limitades
http://www.institutotomaspascual.es/mesas/00071/?org=Mesas
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada