El President de la Real Academia Española de Gastronomia Rafael Anson, visita l’Ametlla de Mar, elogia el projecte i planteja la seva internacionalització.
El projecte d’Escola Universitària de la Gastronomia i de la Mar que està impulsant l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar des defa mesos, podria convertir-se en un institut internacional després que el President de la Real Academia Española de Gastronomía Rafael Anson, hagi donat ple suport a la seva promoció, no només a l’estat, sinó a la resta d’Europa i Iberoamèrica.
Rafael Anson a explicat que, “la iniciativa s’emmarca en quelcom que per a Espanya es fonamental. Nosaltres en aquesta zona som líders en turisme i en gastronomia i el que necessitem són iniciatives que garanteixin professionals de qualitat en un futur. En segon lloc avarca un espai original i diferent que centra els seus objectius en la mar, i avui en dia es molt difícil fer coses que no hagin fet els altres”.
font:la plana radio
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada