L’associació Tàrraco a Taula, ofereix durant els dies del XVIII festival Tarraco Viva una oferta gastronòmica que ens permetrà degustar els sabors de l’antiga Roma.Recuperant, i de vegades actualitzant, receptes de plats romans extrets de textos de l’època com el llibre “De re coquinaria” d’Apici (el famós gastrònom de l’època d’August i Tiberi), hom podrà constatar les similituds i les diferències amb la cuina d’avui dia, tot fent un viatge en el temps a través del paladar.
Es mantindrà la unificació i el preu del menú de 35 €.
TALLER DE CUINA ROMANA novetat 2011
KuanUm. Gastronomia i història (
Els components del grup KuanUm ens ofereixen la possibilitat de realitzar un taller sobre la cuina romana. Explicacions i comentaris es complementen amb la realització pràctica d’alguns plats de la cuina romana.
AD CUCUMAS. TABERNA VINARIA
El món del vi a Roma.Taller amb tast de vins romans. Un passeig per la cultura vinícola dels antics romans amb comentaris i tasts de vins romans recreats per investigadors del tema. Cada tast de vi anirà acompanyat d’un petit tast de menjar romà.
web tarraco viva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada