5 d’abr. 2011

Gastroliteratura Catalana d'aquest Sant Jordi

Aquest Sant Jordi hi haurà a les nostres llibreries i paradetes de carrer una bona representació Gastroliteratura catalana de primera.
Isma Prados recull receptes fàcils 'Avui convido jo' (La Magrana)per sorprendre els convidats més exigents. Remei Ribas fa el mateix, però amb els dolços, a 'Les millors postres de l'Àvia Remei' amb cent plats per completar els àpats. Josep M. Morell, amb cuina antiga 'La cuina dels castells' (Pagès Editors), i Ada Parellada, en'Primer cal batre els ous' (Graó) amb cuina per als més joves, també treuen llibre per Sant Jordi.

Però sens dubte, un dels reclams del dia del llibre són els cuiners amb Estrelles Michelin. El desaparegut Santi Santamaria en té una bona col·lecció, mentre que Ferran Adrià ha combinat la seva experiència amb Valentí Fuster i Josep Corbella a 'La cuina de la salut' (Edicions 62).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRANSLATE